Het is Artjom afgelopen zondag gelukt om te winnen van de sterke Nurbec Oralbay uit Kazachstan. Wat een stappen maakt Artjom.Na het WK dit jaar gaat hij steeds beter boksen. Volgend jaar maart zijn de kwalificatie wedstrijden in London voor de OS 2020. Ik weet zeker dat Artjom het gaat redden..

 

Delano bokste zaterdag zijn eerste partij tegen de nr 3 van de Wereld ook uit Kazachstan. Onbegrijpelijk dat er jury leden zijn die als de partij alle kanten opkan nog steeds het voordeel van de twijfel geven aan de Kazach. Delano had gewoon gewonnen.Hij bokste feller,hield het tempo hoog en domineerde de wedstrijd. Helaas verloor hij met 2-1 de wedstrijd wat totaal onnodig was. Wat een ongelofelijke slechte jury leden hebben wij toch..Zij snappen er werkelijk niets van!

Zondag tegen een nog betere tegenstander. Zhussupov, hij behaalde Brons op de Olympische spelen in 2016 en is een zeer ervaren bokser. Delano gaf hem prima partij en won hiermee zelfs de stijlprijs van die dag. Helaas moest hij de winst terecht over laten aan de Kazach.

Dan als hoofdpartij de partij van Stephen Danyo. 12 rondes voor de Intercontinental WBA titel!

Wat een titanen strijd was dit zeg,12 rondes lang knallen en vol voor de winst gaan.Stephen won uiteindelijk met een unanieme score van alle drie de juryleden.

 

 

Gisteren een mooi eerbetoon aan Stephen en een klein feestje gevierd op de club. Dank aan alle boksers en trainers.

 

Reacties

reacties